Kari Bu (foto: Leikny Havik Skjærseth)" />

2 kommentarer

 • VALO

  En flott historie og artikkel.
  Synes kunstneren sin måte å snakke om kunsten er veldig fin, samt at han i sine bilder og kunst virkelig tar livshistorien sin og han som menneske virkelig godt inn i kunsten sin. Som i all god kunst, er livet kunstneren lever og har levd noe som gjør kunsten mer interessant.
  Og alt i alt gjør sånne historier meg glad. Vi er alle mennesker og jeg beundrer motet til denne kunstneren og hvor jordnær og modig han er.
  Ble glad når jeg fant denne saken på Erlik Oslo. En venn av meg som er selger, som har besøkt meg noen ganger tok med en kalligrafi til dit selgerene av Erlik Oslo henter sine blader med tittel “sea”. Jeg maler også og tegner. Men er mer en undergrunns Low Key kunstner som maler mest for terapi og for å prøve å glede de som får mine arbeider. Noe jeg ser kunstneren her også gjør. Jeg signerte min kalligrafi med VALO som er navnet mitt baklengs
  Sender en god hilsen til alle i Erlik Oslo gjengen. Glad i dere! Det er så godt at vi er alle mennesker og like mye verdt
  Jeg lover å fortsette med kunsten og skal fortsette å prøve å muntre opp sånne som meg selv som ikke er det som har fått mest opp i hendene her i livet. Takk for gode samtaler med dere i Erlik familien. Tenker ofte på dere og når jeg er i Oslo så gleder det meg å se dere i byen. Dere har det gode smilet, den fine humoren og er alle sammen så gode mennesker. Det er ofte vi som ikke har så mye, som deler mest. Et godt smil er mye mer verdt en dere tror. Sender en god varm hilsen til dere
  Valo

 • Anne Kari

  Fin reportasje om et menneske som imponerer stort. Bildene hans er utrolig fine; han har helt klart et stort medfødt talent (bildene til hans mor, gjengitt i reportasjen, er jo også fine).

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *