Even Skyrud" />

4 kommentarer

  • Per Øyvind Karlsen

    PK var alltid oppriktig ekte. på godt og vondt.

    En ærlig sjel, altfor tidlig tap…

  • Kjell Christoffersen

    PK var en finfin kar han… Blid og hyggelig hver gang vi møttes! Kontrastene blir så store når jeg var på institusjon når jeg fikk beskjeden om at han hadde gått bort. Jeg og min samboer har klart det og vært rusfrie i 3år snart og får derfor litt dårlig samvittighet, men jeg har meldt meg inn i AP og skal jobbe for at feilene som ble gjort og fortsatt skjer blir sjeldnere og sjeldnere i kommunen som vi bor i! Som å ikke plassere personer med rus/psykiatriske problemer sammen i ei blokk når noen vil ha hjelp mens andre ikke vil! Vi som sliter må få bo spredd i bygda blant “vanlige normale” mennesker. Slutt med stigmatiseringen av oss som sliter og heller bruk våre ressurser i jobb, både for oss selv men også forebyggende! R.I.P PK !!!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *