Tora Hope og Dimitri (foto)" />

Én kommentar

  • Rikke Eriksen

    Jeg er selv mangeårig selger.. og alle dere på erlik-kontoret er SÅ viktig. Selv når jeg ikke har kjøpt bladekjøpt blader, pga nerver, opplevelser e.l er dere pustehull mitt… glad I dere alle for jobben dere Gjør. Og takk til alle dere andre hverdagsengler der ute. Det aner ikke hva en klem, en samtale, en avlagt genser, en 20 kroning I koppen, et smil og alt det andre dere Gjør for oss betyr..

    Liv reddes av DERE, like mye som sykehus/behandlere osv

    Jeg bøyer meg I støvet for dere

    Hilsen Rikke (hun med erlik oslo-magasiner eller (som oftest nå ) papp-plakaten, koppen og bestevennen min, den store hvite “ulveliknende” hunden min, Lukas

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *