Ingvild Smørvik Foto: Dimitri" />

3 kommentarer

 • Trond Nilsen

  Hei =Oslo.
  Jeg er ikke sikker på om denne kommentaren passer her,men….
  Jeg støtter =Oslo og syntes dette er en fin støtte til rusavhengige. Det som skuffer meg er at østauropeere selger bladet, som ikke er rusavhenginge og tar plassene til de norske, med en agresiv holdning.
  Jeg trodde =Oslo var prioritert for norske rusavengige som ønsker å få litt tilskudd på økonomien sin.
  Støttespiller

  • Per Arne

   Rom folket selger noe som heter Folk er Folk å har ikke noe med =Oslo å gjøre.Så tror du blander decmagasinene kanskje?
   Fins utlendinger som selger =Oslo også som sliter/har selger magasinene..Vis du opplever en aggrisiv =Oslo selger så ta Selger nr hans som han skal ha rundt halsen,eller synelig.Håper du forsetter å kjøpe å støtte =Oslo mvh Per Arne(som det er skrevet om)

 • Lars Overhalden

  Jeg er ikke Liverpool-fan eller Vålenga-patriot, men jeg heier av hele mitt hjerte på min venn Per Arne! Og takk til Ingvild som minnet meg på at det er innmari lite som skal til for å gjøre verden til en bedre plass for de som krysser min vei….

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *