Even Skyrud (Foto: Pernille Sandberg)" />

4 kommentarer

 • Amanda Fame

  Kjære alle sammen. Denne artikkelen er GOD ! I forhold som beskrevet, så er det akkurat som om regjeringen tar på skylapper og gjemmer seg i mørket for at ingen skal vite at de vet om “problemet” fordi det er så omfattende og svært vanskelig å gjøre noe med uten at det skal ta flere år. Ja, det ER vanskelig å ta vare på menneskene i “ulovlig – rus – områdene”, men DET ER MULIG, og det er like “enkelt” å gjøre det her i Norge som de har gjort i Canada. Der snudde de helt om og har satt i stand en ordning som gjør at “ulovlig – rusbrukere” får utlevert det de trenger fordi styresmaktene ikke vil ha sykdom og dødsfall pga at stoff blir dyrt og blandet ut med livsfarlige ting fordi det er så lite stoff. Her i Norge lever vi under et tak som sier “det er ikke så farlig om de dør hvis de bruker ulovlige medisiner”…

  • Morten

   Takker for gode ord.

   Jeg har en regle der jeg står utenfor Polet:

   “Der går de meg forbi
   Med nesa i sky
   Skylapper, glassblikk, og propper i øra

   De har det for travelt for et dophue som meg
   De er på vei
   Til norges største doplanger
   For å handle sitt løsemiddel

   Der går de meg igjen forbi
   Med et fårete flir
   Med en tre liters dunk med gjæra løsemiddel
   og en flaske malt
   Snart skal de bli lykkelige og fulle

   Allikevel får jeg høre av et eller annet lyst hode på vei ut
   “Jeg støtter ikke knarkere”…

   MVH
   Morten
   Selger 1223

 • Arild

  Even. Den står jeg for. Går tom. og skyter til psykiatrien om den fantaskiske smeretstillende, antidepressiva medisinen jeg får. Tenke seg til. Antidepressiva og smertestillende i ETT. Og du det var ikke psykiatrien jeg fikk den av, det var i samråd med lege og nevrolog. Du? Tuller du. Cannabis kan være en fantastisk medisin esp. hvis du kan eliminere psykologiske problemer. Men det er jo bare meg i et nøtteskall. ALLE SAMMEN. TA GODT VARE PÅ HVERANDRE. OG du Even. DU og. Ta godt vare på deg selv.

 • Arild

  “– Jeg har stående resept på tre forskjellige legemidler der: Antidepressiva, smertestillende og sovemedisin basert på medisinsk cannabis.”

  Jeg mener at Cannabis kan være medisin for Corona. En slags allmenmendisin for de fleste andre ting. JA JEG MENER oppriktig talt det. Hvis du ser på Coronakartet (live update) så ser du faktisk det. Canadierene blir forhåpentligvis mindre smittet enn mellomamerika. Fremtidens paracet sa gjengen fra Canada i legaliseringsgjengen den gang. Dana Larsen og de. Det er over 10 år siden de sa det den gang. Vet ikke om de mener det i dag. Men jeg tror faktisk på at de gjør nettop det. For å snakke min egen sak, jeg har MS og psykiatrisk lidelse. Storrøker av sigaretter. 50 blank. SKulle vel ha alle forutsetninger for å bli dårlig av Corona. Men vet dere hva? Jeg tror faktisk at Cannabis har hjulpet meg langt på vei og JA jeg tror at det kan være en måte å hele seg selv på.

  Poenget. Det er faen ikke lett å gå på gaten å skaffe seg Cannabis, såsannt folk lett smitter hverandre. Og la oss håpe på det at det går an å få litt medisin og samtidig være ren og fin.

  Takk for oppmerksomheten. Er glad i dere.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *