Even Skyrud" />

5 kommentarer

 • Grete Øverby

  Spre dette i media,få folk til å våkne opp,og huske at det finnes folk der ute som har d verre enn deg og meg! Del del del

 • Solvår kristiansen

  Hei kjenner jeg blir mer og mer redd for sønnen min der ute som dagene går. Vet han har uføretrygd, så han har litt penger. Lurer på om jeg skal etterlyse ham, men vet ikke hvordan han vil reagere på det. Har lyst til å bidra med litt penger til de som ikke har noe nå som = Oslo ikke er i drift. Jeg har selv bare AAP penger for tiden, og må vente til jeg får penger på mandag… men hvordan gjør jeg det på en trygg måte, så pengene kommer dit de skal?
  Mvh Solvår❤️

 • Elisabet Werin

  Vi i vår lilla familj har mat som vi gärna vill dela med oss av till Ingar. Hur kan man komma i kontakt med honom? Hoppas att vi kan hjälpa med det vi kan mitt i kaoset.

 • Solvår kristiansen

  Hei jeg har min eldste sønn der ute på gata tror jeg. Vet ikke hvor han er nå, men vet han ble husløs for noen mnd siden. Vi har ikke kontakt, og jeg kjenner jeg er veldig bekymret for han nå. Han har snart bursdag, da blir han 42 år. Håper at det går bra med alle der ute, og at de får like god hjelp som andre hvis de blir syke.
  Mvh Solvår

  • Kristine

   Jeg håper inderlig det går bra med sønnen din, og alle andre i hans situasjon ❤️ Det er utrolig vondt å tenke på hvor alene og utsatt de er nå.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *