Even Skyrud" />

Én kommentar

 • Ruben Heide Syversen

  Hei.
  Mitt navn er Ruben, og jeg er rusavhegi. Jeg er 42 år, og har vært i LAR i 11 år, hvor 10 av dem har vært med rene urinprøver. Jeg har tatt utdannelser og har i dag fått min drømmejobb. Jeg har bil, båt, hund og familie……..
  Men jeg er fortsatt rusavhengi, og jeg har få jeg kan dele dette med. Alle skryter av hvor flink jeg er. Problemet er at dette fortsatt er en kamp, hver dag. Jeg ble tatt av Metadon, og satt over på Subutex, for 2 år siden. Dette gjør at jeg hver dag føler meg litt abstinent…..Jeg innser nå at jeg har fått et nytt problem……. Vin hjelper meg til å ikke sprekke(tenkte jeg)Da føler jeg at jeg blir litt mer «dekket»… Alkohol, er det nye problemet…. Mine dårlige valg….. Men mitt poeng er at jeg støtter dette dere skriver. Og jeg støtter «24Sju». Jeg har vært avhegi av opiater siden tennårene. Jeg har aldrig hatt opphold, verken i fengsel eller kollektiv.. (med unntak, av noen få uker, som gikk galt). Jeg skulle ønske jeg fikk ren morfin eller en ordentlig medisin, som dekket min avhegihet…. Jeg vil uansett ikke «sprekke» og bruke nakotika illegalt. Og jeg har faktisk fått meg et ordentlig og lykkelig liv. Men jeg lider i stillhet, og gruer meg til framtiden. For Buprenorfin vil ikke hjelpe meg alene……..
  …..Jeg pressiserer at jeg er meget taknemmelig for den hjelp jeg fikk av Lege, Rusteam og LAR. Det reddet mitt liv, men jeg er like vel uenig i LAR sine retningslinjer og «monopol» på medisinsk hjelp for avhegihet. Det bør bli inndividuelt hva slags hjelp som gis. Vi narkomane er ikke mer like, enn dere andre. Vi er heller ikke mer ulike, men vi er like forskjellige som som mennesker flest…..,
  Stor klem fra «Rusavhegi stright’ing»….!!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *