Kari Bu og Dimitri (foto)" />

9 kommentarer

 • Bente Johansen

  HALLO VÅKN OPP OLA NORMAN, ser dereikke hvordan vi behandler mennesker i dette landet Norge…
  Du fikser dette Christer, vi støtter deg hele veien, og den veien har du gått så langt allerede, du er nærmest i mål, en mentor for veldig mange. Vi trenger deg. Det at leger stigmatiserer, er det lov det da…????? Også de som skal redde og hjelpe andre mennesker, stor skam, jeg blir flau på slike menneskers veine.
  Stopp og døm andre mennesker. Bare forde vi er litt annerledes, og eller har avhengig het / sykdommer, for hvordan kan man dømme noen dere ikke kjenner en gang, jeg skjønner det ikke.
  Ondskap, og leger burde vite bedre, men både jeg og mange med meg vet at mange av de legene mangler empati. Hvis du skal jobbe med mennesker og ha et Omsorgs yrke burd det vært et kall, selvfølgelig lønnet og med god lønn.
  Kjære sykepleieren til Christer, kan du være så vennlig å spre disse budskaene videre og tusen takk for omtanken du gir til oss som trenger det.
  Bente

  • Ruth Therese Kvinge

   Dessverre er Christer død. Håper allikevel flere pasienter kan bli bedre undersøkt, tross sitt rusproblem. Ikke sikkert det bare er abstinenser. Dessuten er ikke sterke abstinenser bare, bare heller, men kan være farlig. Rusavhengige er mennesker de også, og å bli behandlet dårlig av helsevesenet gjør ikke ting bedre for dem.

 • Bente Johansen

  Hei Christer. Av med hatten for deg ❤️.
  Tusen takk for at du går ut og videre fører kjempe viktig informasjon Christer. Jeg lærte så mye av deg her nå, og det håper jeg at mange mange andre også gjør. Jeg håper det kommer enda flere og står frem og forteller hvordan mennesker med et rusproblem blir behandlet av staten. Ære være de få englene som forsatt finnes i helsevesenet, og jeg håper de blir der for altid. Og du Christer ikke gi opp, hold på diseplinen, du tar ansvar og til og med forteller rett fra hjerte ærlig heten om deg selv og livet ditt, noe jeg har gameg svarene jeg håpet på, så tusen takk, da vet jeg at jeg har riktig i hva jeg mener stat og kommunene gjør med mennesker med forskjellige sykdomsbilde her i landet. Dette er IKKE greit.
  Lykke til, dette fikser du.
  Klem fra fra en Mormor til to gutter.

 • Eva Nordli

  Hei Cristher. Fortsett å stå på,du er utrolig flink og du har en vilje av stål. Skulle virkelig ønske at når rusmissbrukere endelig drar til legevakta at dem da blir behandla som folk flest,og ikke som søppel bare fordi det står rusmissbruker i journalen. Jeg går selv på metadon og har gjort det i snart 12 år. Men hvis jeg skulle bli så uheldig å bli syk og må oppsøke legevakta,så får jeg veldig dårlig behandling fordi det står rusmissbruker i papirene. Da trur dem automatisk at jeg har kommet dit får å få dop. Men vi blir faktisk syke vi også som folk flest. Det er jo akkurat derfor vi venter med å gå til legevakta helt til siste liten,fordi det er utrolig dårlig å bli behandla på den måten. Så det må vi få en slutt på. På tide at det blir gjort noe med holdingene til enkelte. Men jeg vil også si det at det finnes noen engler i helsevesenet også,bare så synd det er så få av dem.

 • FLillian Synnøve Løvli

  Hei Christer Ønsker deg alle slags god bedring ✌️Du kjenner ikke meg, men jeg er ei veninne av den flotte og eiegode søstera di Første gangen jeg sender hilsning fra “himmelen” sitter på et Norwegian fly i noen tusen fots høyde✈️ Hadde vært stas å få hilse på deg en gang…..Dette går veien ,,,En varm klem sendes fra skyene ☄✨

 • Bente Svendsen

  Tårene bare triller når jeg leser at du kom for sent,min alltid kompis,Christer. Jeg håper det skjer et mirakel og at du får det du synes er bra,ønsker deg alt godt. Til dere på sykehuset,ta godt vare på han for han er et godt menneske og ja,igjen,jeg ønsker deg alt godt. Du er utrolig sterk, Christer,det skal du jaggu ha. Vi vet om mange som har gitt opp. Mvh,Bente Svendsen. Jeg tenker på deg.

 • Brit Karin Karlquist

  En gripende historie om et flott menneske. Håper det går bra så lenge som mulig for Christer. Dere på sykehuset gjør en flott jobb.

 • Ramona

  Hei 🙂 stå på håper dere kan hilse så mye til Christer ifra meg 🙂 vi har delt mange minner

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *