Kari Bu og Dimitri (foto)" />

6 kommentarer

 • Siri Sveen

  Dette er en bra artikkel som dekker det meste. Jeg deler. Ufattbart at det må være så dødsens vanskelig og få en rusomsorg på bena som funker så folk ikke dør i kø eller når de kommer ut av behandling til ingenting annet enn en tom leilighet (hvis du er så heldig at bydelen din har en). Men det viktigste er kanskje og stoppe jagingen og straffeforfølgingen.? Traumer kan bearbeides men bør ikke påføres på nytt.

 • Frank Svenning

  Vil minne om at mennesker har brukt rusmidler i hele vår historie.Allikevel moraliseres det og drives et rotterace på de som bruker rus som ikke selges av staten( Vinmonopolet) Og er du så uheldig å bli stempla som narkoman,ja da lukkes alle dører og forrakten kommer tilsyne.Ikke engang smertelindring v sterke smerter får man.

 • Arvid Rasmussen

  Dette var så godt skrevet og formulert,så jeg håper alle de øl er den, så folk flest får et innblikk i miljøet.

 • Bjørn Dahl

  Meget bra artikkel. Korrekt beskrivelse av problemstillingene. Jeg har selv klart å holde meg unna de harde stoffene,men kjenner igjen alle problemstillingene. Traumatiske opplevelser i barndommen holdt på å få det til å gå helt galt i tenårene, men et cannabismiljø som ikke aksepterte harde stoffer ble redningen for meg, men også inngangsporten til nye traumer, forårsaket av politi, rettsvesen og fengselsvesen. Tilhørighet i cannabismiljøet reddet meg også fra å døyve disse traumene med sterkere medisin. Jeg får nå legal cannabis i Holland, men sterke krefter i Norge ønsker å ta fra meg denne muligheten, og kriminalisere meg.
  Det burde vært gjort et forskningsprosjekt på hva traumer skapt av kontrollapparatet har å gjøre med den spesielle Norske situasjonen når det gjelder overdoser. Mange av traumene folk sliter med er forårsaket av politi og fengselsvesen. Glattcelle og varetekt, stripping og fornedrelse, bare for å gi noen stikkord.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *