Aline Bourgetel og Dimitri (foto)" />

3 kommentarer

 • Øyvind Johansson

  Hei!
  Jeg vil si att det var veldig fint og rørende å lese Siljes historie om sin oppvekst og sitt forhold til sin far Roy som jeg var god venn med. Jeg husker gått hvordan han pratet om og roste sin datter hun var STOR i Roy’s øyne han var veldig glad i sin datter.

 • Merethe

  Fantastisk av Silje å godta de ting man ikke kan kan forandre 🙂 håper hun får mange fine stunder sammen med pappaen sin.. Min far døde av overdose for 14 år siden, kjenner meg mye igjen i det hun skriver om oppveksten.. Masse varme klemmer sendes i retning sør <3

 • Rolf A.

  Leser mye =OSLO her på denne siden. Mye for at jeg ikke bor i Oslo og får derfor ikke kjøpt bladet så ofte jeg vil. Selv familie som selger bladet deres, og vet jeg kan støtte henne via sms. Slik som Silje tenker om sin Pappa, tenker jeg om min kjære datter. Stolt av henne, og hun er og Godhjertet om jeg skal beskrive henne med ett ord. Takk for at dere finnes =OSLO.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *