Arild Knutsen (foto: Kari Bu)" />

3 kommentarer

  • Merethe linea tränkle

    Jeg klarer å holde meg rusfri, fordi jeg selger =norge. Tillit er et viktig ord og forklarer mye om hvorfor jeg ikke lenger ruser meg. Tillit er jo noe som går begge veier og kanskje er det derfor det skrives både forlengs og baklengs likt. Gjennom salg av bladene bygger jeg tillit til mine kunder, min arbeidsgiver, securitasvakta, butikker og de folka som jobber der. Det gir mestringsfølelse. Det gir meg den tryggheten som jeg kan falle tilbake på når livets stormer kommer. For meg personlig er dette den eneste rette rus behandlingen. Men det viktigste av alt er faktisk verdighet. Det å oppleve at folk smiler til deg og gir komplimenter som å så flink du er, det å være en del av samfunnet, at noen ser deg. Det å føle verdighet er bedre en noe rusmiddel jeg har prøvd. Og som selger av =oslo/=norge går halvparten av pengene direkte til selger

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *