Kari Bu (foto: Dimitri)" />

2 kommentarer

  • Andreas Stuevold

    Takk for din åpenhet, og bidrag til å kunne diskutere åpent og fordomsfritt. Har selv vært diskriminert grunnet “selvmedisinering”, og blitt stemplet, forfulgt og fratatt friheter og hjelp til selvhjelp grunnet dette. Varmer mitt hjerte, lykke til videre. Klem.❤

  • Arild

    Ane, jeg deler tankene dine. Connie døde når hun var 23. En fryktelig vond opplevelse for en yngre bror bare 17. Det var bare mamma, Connies og sin etterlatte 3 år gammel datter og meg alene for å takle disse problemene. Liten familie kan du si.
    Paradox det der. Vi ser at “narkotika” kan gjøre en “god” og de sier det kanskje er medisin. Ikke at cannabis er medisin. Men MS’en i meg tror på det. Tusen takk for du gir en stemme til de som ligger langt nede. Det er knallhardt. Vet det. Og du… datteren til Connie ble også narkoman. Takk for at hun er råsterk kvinne slik hun har blitt i dag. Rusfri på Subutex uten nevneverdige problemer. Jeg ber til Gud at hun ikke roter seg bort i noe igjen. Men så sterk hun har vært de siste 10 årene betviler og håper jeg at hun vil fortsette med det. Jeg gjentar det. Tusen takk for du gir oss en stemme.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *