Jan Sunder Halvorsen og Svein Johan Reisang (illustrasjon)" />

4 kommentarer

 • Heidi L

  Flotte refleksjoner! Vi må tørre å bry oss, gi rom for muligheter til å komme ut av rushelvete. Har selv fått hjelp av 12.trinns behandling og programmet, men jeg måtte selv være villig. Villighet, ærlighet og åpenhet er grunnstener til vekst og utvikling. Rusmisbrukere har store ressurser som vi alle har noe å lære av, men vi må tørre å slippe de til. De fleste ønsker endring og et bedre liv. Vi kan gi dem håp og tro på at det nytter.

 • Elinita Margarita

  så klokt – det er nødvendig å åpne for sårbarheten for å lykkes med hva det nå skal være. Geir Karlsens legendariske artikkel om Sårbarhetens mulighet ga meg en vekkelseslignende leseropplevelse en gang – slik som Julia Kristeva også gjennom tekstene sine om både språk, normalitet og avvik gjør en forskjell i utviklingen til en velmenende pedagog.. Takk for bloggen (!) refleksjon får fart gjennom lesningen – hilsen Elin

  • Monika

   Flott skrevet. Jobber selv med rusmisbrukere og flottere mennesker skal man lete lenge etter. De har lært meg mye og gitt meg et helt annet syn på samfunnet. Det er som det står..vi har mye å lære av disse fantastiske menneskene.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *