Kari Bu og Dimitri (foto)" />

13 kommentarer

 • Kari Knatvold

  Hei☺Flott at du forteller så åpent om alt som skjer med deg! Hjelper nok mange det. Var avhengig av Valium og diverse andre piller i 20 år. Slutta brått i 1993 etter 30 år og ble jo skikkelig dårlig☺ eneste om Bølgen (hjelp til mennesker med medikamentavhengighet ),tok en tur dit,begynte der og begynte i Job med en gang. Hjelp til selvhjelp hjalp meg. Måtte deg på et møtested. Du hjalp oss som jobbet der masse ved at du Hørte! På hva vi hadde å fortelle. Vi hjalp nok mange mennesker bare ved å høres og ikke minst å fortelle om hva vi gikk igjennom på vår reise ut av avhengigheten. Dessverre måtte vi etter noen år med masse jobbing legge ned. Vi var få som jobba og masse å jobbe med så vi ble utalitte . Har hatt det bra uten tablettene siden 1993 Torsdag fikk jeg beskjed på at jeg hadde føflekkkreft og er i gang med undersøkelser. Det blir nok en rar reise som jeg jo håper går bra☺ Var ute å sang karaoke på fredag, Gjør det hver fredag. Morro Har tenkt å fortsette med det! Takker for at du går i forveien og har tenkt å følge ditt eksempel. Mvh Kari Knatvold ( Birkelund).

 • Lene Strandengen

  Hadde bare verden bestått av fedre som deg, Per. Takk for dine inspirerende ord.

 • Eva Askeland

  Takk for du er akkurat den du er ,beundrer deg ,skulle vært fler som deg ,interessant å lese dette .

 • Lise Sætervik

  føler alltid ordene dine som om noen stryker meg over hodet og sier :” slapp av og gled deg over livet ditt og menneskene i det jenta mi, det her vil gå så bra så ”
  Tusen takk Per ❤️

 • Morten Alme

  “Jeg hadde så lyst til å leie hengekøye og ligge i regnskogen og røyke. Men jeg ville ikke gjøre det alene.”

  Kjære Per Fugelli. Neste gang, så tar du den røyken med eviggrønn marihuana. Gjerne alene. Det er da du vil komme i best kontakt med deg selv. Se på det som en øvelse i meditasjon. Hvis ikke, så blir jeg gjerne med til regnskogene i Yucatan og røyker sammen med deg.

  Jeg bare går og håper at du har en elev eller flere som vil ta opp stafettpinnen etter deg…

  MVH
  En farende fant og =Oslo selger…

 • Kjell Birkely Andersen

  Det gir mening i å lese dine meninger om det alminnelige liv. Livet e så uendelig mye mer enn sykdom og frykten for det. Jeg selv blir urolig av å måtte være med å kategorisere mennesker i sykdomsbåser. Alle reagerer vi forskjelig når livet blir vanskelig.

 • Tove Dyresen

  Det er helt spesiellt å lese sine egne ord, og sine egne tanker bekreftet av den mann jeg føler meg venn med som ikkeperfeksjonist. Ja hva vi er med på?

 • Birger Falch-Pedersen

  Slikt som dette gjør meg godt og bidrar til at jeg stopper opp. Hva i huleste holder vi på med?

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *