Kari Bu og Dimitri (foto)" />

3 kommentarer

  • Merethe linea tränkle

    Wow. Disse bøkene fra Nils Christie skal jeg prøve å få tak i og lest, tusen takk.
    Når det gjelder rusmidler som er lovlig og ulovlige så må jeg som tidligere rusmissbruker få lov til å påpeke at: En person som inntar lovlig alkohol, har jeg flere ganger sett utøve vold, trussler og bli aggressiv på grunn av inntak av for mye alkohol. Derimot har jeg til gode å se en som har røyka alt for mye hasj bli verken voldelig eller plagende på noen som helst måte. De jeg jeg kjenner blir sløve og kanskje sovner eller får latterkrampe. Bare som et eksempel på hvorfor ikke alle rus brukere eller rusmissbrukere kan behandles likt.

  • Kristi Reed

    Jeg tror det er helt feil å sende ett år gamle barn i barnehagen. Vi produserer ensomme og forvirrede barn som får problemer med tilknytning til andre mennesker. Ettertida kommer til å dømme oss for dette.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *