Ida Jackson og Dimitri (foto)" />

8 kommentarer

 • Christian

  Føler med deg. Sprekt av deg å stå fram. Credd for det! Vil bare ønske deg alt godt i denne vanskelige juletiden, for mange av oss… Klem = selger fra drammen

 • Christian

  Føler med deg… Sprekt å stå fram. Credd for det lissom. Ønsker deg alt godt i denne vanskelige juletiden.. Hilsen = selger

 • Ida Brænden

  Jeg skjønner hvordan du har det på en måte, jeg var også en elev som lærte å lese og skrive lenge før skolen, faktisk av min mormor som ble kalt dum fordi hun hadde dysleksi på det verste stadiet, lærerne mente jeg ikke fikk lov å gjøre så mange oppgaver for de hadde ikke mer å tilby meg i slutten av sjette klasse. Jeg ble ikke mobba men jeg var den som folk var redd , som foreldre ikke ville at andre barn skulle leke med selv om det var deres barn som fikk meg til å begynne å røyke faktisk. Jeg skjulte meg bak en fasade som ingen unntatt mamma og mormor slapp igjennom . De som var redd meg er jeg venn med i dag og jeg er en person som blir brukt og utnytta og frastjålet ting og penger nesten daglig, jeg bor på hospits og er så nedkjørt av heroin amfetamin og piller at de har sendt bekymringsmelding til sykehuset ang avrusing på tvang og jeg er 37 år! Du er tøff du Ida og stå på for en dag som du ser så er det mobberne som har det vondt og ikke du. Du vet at det var barnslig uvitenhet og kanskje dårlige foreldre som ikke fulgte med på hvordan barna deres holdt på å ta livet av en vakker jente i sammen med lærere på skolen. Jeg ønsker deg alt godt videre i livet, stå på , du er unik! Ikke glem at det er bare en Ida som deg. Klem i fra Ida selger nr 0893 hos erlik Oslo

 • Heidi Tønsberg

  Hei kjære Ida <3 Det var fælt å lese,håper det går bra med deg i dag.Du er modig <3 Ønsker deg alt godt i livet <3 Mange klemmer fra en venn <3

 • Heidi Bukåsen

  Det er helt forferdelig og uakseptabel oppførsel av små og store!!! At voksne mennesker er med på mobbingen/psykingen og ingen omfavner og hjelper henne! Hjertet gråter og jeg blir forbanna! Dette er fysisk/psykisk mishandling som IKKE skal skje!!! Husk Ida…”lille venn” …du er unik…du er verdifull…du er deg og det holder ♥ !!! Og du….du fortjener alt godt ♥ !!! Tenker på deg jeg! Stoooor Bamseklem ♥

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *