Even Skyrud og Dimitri (foto)" />

12 kommentarer

 • Ene Boer

  ETT FOTAVTRYKK ,: kun synlig for de som har fått tiden og fortroligheten i å bli berørt av skoens eier, medmennesket. Dø skal vi alle, og nettopp ved at man har vært så heldig og bli husket, savnet og har berørt andres hjerterot, så lever en etter livet. Det er en trøst og gir en mot til å åpne seg for ett uforutsett øyeblikk å berøre et medmenneske. ” make me feel important” hørte jeg en foredragsholder mente burde stå i alles panne. Dette hadde da vært en gave for alle man samtaler med. Kanskje for noen hadde dette lille sympatiske øyeblikket reddet en dårlig dag, en dyp ensomhet, gått videre litt rakere blitt sett!! Jeg er en en grublende melankoliker, litt benektelse for sannheten i å innrømme dyp depresjon og selvoppfatning av verdiløshet. Dette unner jeg ingen, og går jeg ut blant deg og andre, da tar jeg “på meg” motet og klistrer den teksten i panna på folk jeg møter. Fet krever at jeg må se høyere opp enn jeg føler for, for plutselig møter jeg noen som leser det samme teksten i min panne. Da orker jeg en dag til. Og kanskje en gang vil noen ønske meg en slik rørende nekrolog . Da må en tørre å se seg rundt, berøre en og annen, se andres behov, se mennesket bak det andre fordømmer. Tenk det: de di fordømmer, dømmer seh selv 100 ganger mer. Den arrogante djevelen er en redd liten gutt, den perfekte sminka dama, er redd for avvisninger, og den usympatiske skrytepaven, åpner ikke postbunken med inkassomonster. Gi meg ett perfekt menneske!!!!

 • Anne Mari Nystuen

  Nekrologer er sjeldent dårlige, men å være så bra at man intenst skulle ønske å treffe avdøde og forfatter. Det er uvanlig.

  Nydelige ord om ett medmenneske som har gått bort.

 • Judith osborne-egeland

  TAKK for med-menneskeligheten. TAKK at det innebærer respekt for annerledeshet. TAKK Gud at vi har dine øyner, ører og hender – som kan se, høre og gjøre og være – på så mange måter.
  TAKK for din kjærlighet

 • monica

  Så vakkert skrevet! Er sikker på at hun ville satt pris på det, i det minste inni seg. For selv om hun ikke likte å snakke om seg selv tror jeg hun ville likt at noen snakket pent OM henne!
  <3 R.I.P kjære Medmenneske.

 • TorilMelby Eriksen

  Burde ha KONGENS FORTJENESTE MEDALJE noen av dere som jobber i =Oslo. “Flottere” mennesker har jeg aldri møtt.

 • Wenche

  sen fredag på kontoret, jeg felte en tåre over livet som er over, over en fin og naken nekrolog.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *