Kari Bu (foto: NTB)" />

2 kommentarer

  • Jan

    Så enten så legg ned hele LAR eller så må reglene være like fra fylke til fylke og kommune til kommune. At en overlege kan gjøre som han /henne vil uten konsekvenser så er det bare og legge ned LAR. Han ba meg gå å kjøpe den ene riv/xanax på gata. Jeg sprakk og da hadde jeg hvert rusfri i nesten 2 år. Tusen takk Hassan Lar overlegen i viken.

  • Jan

    Retningslinjer er bare det Lar legen min ba meg gå på gata og kjøpe en rivotril/xanax fordi han er en rasistisk jævel. Er bare retningslinjer sa han, ikke noe vi trenger å ta hensyn til. Dette er lar overlegen i viken. Så jeg slutter i lar blir m på Eika klinikken, ellers må jeg bli LAR flyktning. Trodde forebygging var noe dem skjønte var lurt, men når han sier rett ut at jeg ikke får en vival engang, da kaster han meg inn i miljøet igjen. Hassan Bin laden rasist som skjønner 5% norsk og hilse på meg når vi har møte gjør han heller ikke. Lar kontakten min sa at han missforstå spørsmålet mitt så kjeftet han huden full på denne stakkars dama foran alle.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *