fortalt til Kari Bu (foto: Dimitri)" />

3 kommentarer

  • Line Johnsen

    Hei Marius Jeg husker deg fra barndommen i haugesund. Har tenkt på deg til tider og ser nå at du har fått et fint liv etter et liv ingen skulle hatt. Syns det er heilt topp at du har begynt i barnevernet og er det noen så kan det, må det vær deg. Har ein del erfaringer fra barnevernet jeg også og må si at det er ikke så veldig gode erfaringer. Håper du får et utroolig bra liv framøve for det fortjener du. Utroligt bra innlegg foresten

    Line

  • Laila Tveit

    Hei Marius.
    For en tragisk historie,men allikevel så fantastisk! Jeg kunne ikke vært mer enig deg i det aller meste du har skrevet om dette med å være adoptert kontra fosterhjem og dette med at selv veldig små barn som nedtil baby stadiet som har opplevd traumer,faktisk trenger riktig behandling fra starten av. Jeg tenker om norsk psykiatri og for den saks skyld pedagogikk,er om ikke direkte inkompetent,så i aller høyeste grad veldig lite oppegående. Jeg blir rett å slett skremt av bl.a norsk skolevesen på dette området. Jeg er ikke i nærheten av å vært i dine fotspor,men jeg skjønner hva du mener allikevel,og jeg syns så absolutt at det hadde vært seriøst på tide og snu fullstendig på norsk helsevesen innenfor bl.a barnevern. Flott at du jobber innenfor dette selv i dag og all ære til medmennesket Freddy i sånne institusjoner som du traff han. Igjen så tenker jeg på : er det viktigst og ha utdannelse på alt mulig for å gjøre en veldig god jobb,eller er det ressursene du faktisk har i deg som menneske som gjør det mer riktig…. Tusen takk for at du delte dette

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *