Tom Egeland (foto: Geir Dokken)" />

2 kommentarer

 • Trond-Charles Myhre

  Det er helt sinnsykt Johnny. Kjenner meg utrolig mye igjen av det du forteller og må bare erkjenne selv for en drittsekk jeg var når jeg sto til knærne i det. Skulle gjerne fått blitt bedre kjent med deg når vi møttes i 2007, men jeg var ikke menneske da, kun et tom skall. Sitter med tårer i øynene og tenker på mine egne barn som tror pappa er helt på “kjøret”, men pappa har faktisk gjort noe lignende som deg. Ja, jeg valgte å trekke meg brått og brutalt ut av dette dysfunksjonelle samfunnslaget med livet i behold Johnny. Resultatet er at jeg blir sittende mye alene med tvn på og tankene mine en helt annen plass. Ser for meg at jeg er sammens med Pia og Maya. Mødrene har bare overkjørt meg fullstendig og det er ikke mulighet for normal kommunikasjon. Men tenker at de en dag vil stille seg spørsmål ved sin far, meg. Ville aldri komme med en oppdiktet historie på grunn av skam over det hele. Nei tvert imot så skal jeg fortelle nøyaktig hva som skjedde, hvordan og hvorfor. Renselses prosessen startet med samvittigheten for det jeg forårsaket, samt tilgivelse ovenfor de som ødela starten på mitt liv og utover. Å vokse opp i et alko helvete skulle ødelegge generasjoner.

  Helt forferdelig.

  Der er noe å se tilbake på når livet mitt ikke går i ønsket rekkefølge, men takker for dette allikevel. Hadde jeg ikke hatt evnet til å huske kalven i meg ville jeg nok havnet i blindgata igjen som du sier. NA var mitt verktøy for økt selvinnsikt, men nå gjelder det hverdagen og det “ordinære mennesket” som du beskriver. Det er godt å våkne opp på morgenkvisten og vite at ryggen er fri ❤️

  Du Johnny og din kjære Ellinor har virkelig vist at det umulige kun tar lengre tid å ikke umulig Er jo på FACEBOOK og det er alltid hyggelig med en prat nå som jeg klarer meg ✌❤️

  Forfatter av dette intervjuet fortjener også en appell for å ha gjort en fantastisk god lesning

  Mvh din venn, Trond-Charles Myhre

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *