Kari Bu og Dimitri (foto)" />

3 kommentarer

 • En som heier på deg!!

  Jævlig bra Jingo!

  Synes det er bra at noen viser andre at vi som Narkomaner, har også et hjerte og er vanlige mennesker, når vi slipper å jage etter den jævla dosen!!! Det er alt stresset med penger, forfølgelse av politi, helseplager (grunnet vi synes det er en påkjenning å gå til et legekontor å bli sett ned på av andre ventende pasienter på venterommet) og dårlig prioritert hygiene som gjør at vi ser ut slik noen av oss gjør.

  Ved å gjøre det du gjør nå, og ikke minst viser at du fikser det også. Skaper en reaksjon hos flere du kjenner og ikke minst noen av de som følger deg i sosiale media. Flere av dem kommer til å ville komme seg på beina igjen selv nå!! Du viser at alt er mulig!

  Jeg har selv klart å holde meg i over 10 år nå uten heroin og er stolt som faen av meg selv!! Det var noe lignende det du gjør, som gjorde at jeg klarer å holde meg på beina. Jeg har jo også krykken Metadon gjennom LAR, men alikevel. Nytt nettverk, jobb og slippe jaget fra politi og fengsel osv. Jeg prøvde å trappe meg av metadonen og var på 20 mg i 2 år. Prøvde å gå ned til 10, men da kom angsten. Kanskje angsten for å bli kjent med meg selv…?? Jeg har et mål og det er å komme meg av den dritten! Det skal nok ordne seg også, men må ta det jæææææævlig rolig de siste 20 mg, bruke lang tid.

  Lykke til med avtrapping av Metadonen. Du har vilje av stål og det ser ut som du vil klare dette!!

 • Sven Berglund

  Fantastisk mann dette. Jeg er stolt over at jeg kjenner en så fantastisk positiv person som Jingo. Han er tvers igjennom god, og et forbilde for mange. .

 • Toril S. Zakariassen

  Du er et stort forbilde for andre Jingo! Heg ble virkelig rørt av historien om deg. Jeg kjøper alltid =Oslo når jeg er i byen og leser fra perm til perm. Jeg ble glad da jeg så du hadde fått hund. Jeg har hatt hund i nesten 30 år. Den siste døde i sommer 15,3 år. Lykke til fremover!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *