Av Ståle Melhus og Dimitri (foto)" />

2 kommentarer

  • Gro Johnsen

    Kjære Ståle, jeg vil først og fremst få si hvor utrolig godt du ser ut og hvor reflektert og høflig du alltid er! Å gi denne yrkesgruppen honnør, er det svært få som gjør, og de fortjener vel ros de også! Vi har så lett for å sette folk i bås og kategorisere, men i det store er vi vel alle mennesker….
    Ønsker deg masse lykke til videre Ståle, ønsker du kan skrive flere slike krønikere, og kanskje litt av de fine diktene dine 😉
    Stå på du vakre sjel!!

  • Åse Butt

    Jeg kunne ikke vært mer enig!!! Vi LAR-brukere skulle hatt fått utdelt reisekort….som fx alle de som MÅ til et apotek….eller MÅ til Tøyen….i vårt tilfelle MÅ vi ta både trikk OG T-bane for å hente metadon…..og GÅ fra oss hadde ikke vært mulig…..men det er nettopp det…enten kjenner de deg igjen…eller du forklarer deg høflig….så sier de: Det går bra med et smil vi LAR-pasienter skulle hatt en brikke /smykke /armbånd….som astma eller diabetikere……tenk om de gir en som går på metadon subutex eller omvendt!!! Og hva om du får vanlig morfin og er bevisstløs….så våkner du midt under operasjonen….det er min største skrekk!!!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *