Hannah Falck og Dimitri (foto)" />

15 kommentarer

 • Triss

  TAKK VELDIG for åpenheten og flott råd fra bestemor! Vi finne oss alle i utvikling & utforskninger så det er ikke hvordan man ha det -mer hvordan man ta det! Å gjemme på de mange deilige ting som vi opplever til å hoøde oss flyttende så lenge vi leve her……

 • Cecilie Ramsøy

  Lest og delt! En herlig dame med en flott evne til å formidle hva som er viktig her i livet. Og hennes evne til å klare å være positiv er intet annet enn beundringsverdig!

 • Anne Margrethe Hustad

  Tusen takk for ein rørende historie som ble veldig godt fortalt.Din mormor er ein sterk og fantastisk kvinne❤

 • Laila Michalsen

  Så fint å lese om en trygg og sterk dame som har satt pris på livets forskjellige veier.
  Er så heldig å ha en nydelig nabo og venn som blir 93 i august , hun har vært aktiv hele sitt liv og aldri vært plaget med dårlig helse . Sterk og positiv alltid positiv og krystallklart hode
  Dessverre falt hun å brakk lårhalsen i fjor vår og før det hadde hun noen fall som gjorde at hun trengte endel hjelpemidler hjemme , men like positiv og ståpå humør. Nå har hun fått trappeheis og hjelp til vasking av hus og assistanse når hun dusjer , hun er så flott ett menneske , forteller om livet da hun var ung og kom til byen vår som 17 åring og følger også med på nyhetene både i vårt eget land og i verden . Elsker sport på TV særlig i vintermånedene da hun ikke kommer seg ut noe særlig pga snø og is . Beundrer henne stort og man kan ikke annet enn bli veldig gla i en slik utrolig positiv og sjenerøs varm person.
  Hun snakker sjelden om døden men sier at livet er hva man gjør det til og døden er en del av livet man vet den kommer en dag og det er greit. Hun er en klok og aldeles herlig gammel dame.

 • J c adeen-wintherbauer

  En historie som rører oss alle langt inn i hjerteroten. Tusen takk til dere to.

 • Nina E. Puntervold

  Så flott Hannah at du lot deg “fortelle” til og at hun fikk fortelle til deg hvordan hun har det og hva hun tenker og hvordan hun opplever å ha det, og at du lyttet og tok i mot og nå har delt dette med oss. Tusen takk !

 • Vita Simon

  Jeg kjenner tårer fra hvert øye. Det gjør godt å lese noe så fint. Tusen takk. Min mor blir 90 til sommeren. Hun gleder seg til å dø. Jeg, gleder meg til hennes død fordi det er det hun ønsker etter et langt spennende liv.

 • Agneta Kajander

  Så flott skrevet. Min farmor har det litt på samme måten. Hun er et fantastisk menneske på 93 år som har betydd utrolig mye for meg gjennom min barndom. Hun venter på å få legge ut på sin siste reise. Hun beskriver at hun er ferdig her og har gjort og opplevd en masse gjennom et langt liv. Men nå er hun klar. For meg gjør dette døden litt lettere å forholde seg til. Litt lettere å akseptere. Men mitt hjerte og min sjel gruer seg til dagen hun legger ut på sin siste reise. Selv om fornuften sier noe annet. Vi er heldige som kan omgås gamle mennesker og høste av deres visdom

 • Jorun B Hauan

  Tusen takk for et flott glimt av et langt levd liv. Likte så godt å lese rådet fra din mor

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *