fortalt til Kari Bu" />

13 kommentarer

 • Randi Jakobsen

  Takk for en oppmuntrende artikkel! Fikk du gammanorm av fastlegen eller norsk helsevesen eller måtte du til England?
  Mvh
  Randi

 • Randi Christiansen

  Takk for at du delte din historie. Du hjelper mange med å fortelle om hvad du har gått gjennom og opplevd. Ønsker deg alt godt.

 • Tina T

  Hei Kristine. En sterk historie du forteller og masse sympati herfra. Fikk selv ME i 2010; etter 4,5 års utredning. Trolig etter kyssesyken. Har ikke hatt svært alvorlig grad som deg, men har hatt alvorlig grad. Nå har jeg moderat grad, og Nav vil uføre meg etter å ha vært sykemeldt siden oktober 2014. Har prøvd alt for å «bli aktive og hardtarbeidende meg selv igjen», men – som du skriver – blir dårligere av det. Da Nav-rådgiveren min sa at uføre er neste steg, var det som om Rocky Balboa slo meg hardt i magen. Jeg gråt og gråt. En jæ… nedtur. Har nå innfunnet meg med det og tenker at det er ikke for evig. Et mirakel kan skje, at vi får hjelp og blir friske igjen. Troa mååå vi ha. Pr. i dag er «jobben min» å ta meg av min 2,5 år gamle sønn, klare hverdagslige gjøremål som å handle, dusje, vaske klær, vaske hjemmet osv. Fælt å tenke på for en aktiv jente som var arbeidsjunky, elsket å trene og å være sosial. Håpet er der enda, det må det være. Go’ klem til deg Kristine. Gode hilsner fra Tina

  • Kristine Schøyen Berdal

   Tusen takk ❤️ Jeg håper det snur for deg snart også og at du blir frisk nok til å gjøre alt du savner å gjøre!

 • Pernille

  Fantastisk artikel. Fantastisk kæmpet. Tillykke. Tak for at fortælle. Hilsen fra Danmark

  PS: Kom ME i årene efter en bestemt vaccine?

  • Kristine Schøyen Berdal

   Tusen takk, det betyr mye å høre det ❤️

   Og nei, ME-en kom ikke etter en vaksine

 • Beate Eiklid

  Takk for dette! Dere har klart å skildre det akkurat slik det er. Selv slapp jeg unna med 15 måneder på denne måten. En jeg kjenner har nå ligget slik i 15 år.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *