Even Skyrud (foto: Niklas Mørkland)" />

19 kommentarer

 • Ola Pedersen

  Er vel ikke værre en at man selv velger hvilke selgere man kjøper av! Vi foretar jo slike valg hver dag , liker vi ikke selgeren i en butikk så finner vi varene selv eller går i en annen butikk.. når vi kjøper = så vet vi at pengene går direkte til selgeren derfor velger jo mange av oss å kjøpe av “faste” som vi på en eller annen måte har en personlig tilknytning til , vi liker jo også å se at det vi gir kan gi resultater, om det så er fordi en sliten selger ser mer og mer oppegående ut fra gang til gang eller fordi selgeren kjenner oss igjen.. det gjør at vi føler oss bra.. Det å klage på enkelte selgere fordi de er av utenlandsk opprinnelse synes jeg vi skal holde oss for gode til å gjøre! Da kan man heller bare gå til en annen selger av foretrukket kjønn, hudfarge eller personlighet ikke surve som en unge.

 • Ellen

  Kan man ikke lenger velge hvem man vil støtte yten at de blir rasistisk?? Spesielt i Oslo er det kamp om hvem som skal støttes. Enten støtter du dette rom magasinet eller så støtter du det andre =oslo…jeg velger å støtte våre vanskeligstilte narkomane. Men innimellom der kan det være en som snakker gebrokkent norsk med gyldig salgskilt osv.. Kjøper gjerne av han. Men veldig mange av rom folka tar med seg mye kriminalitet. De reiser gjennom landet vårt og stjeler og tigger. Jeg er ikke interessert i å støtte sånt. Jeg støtter en av de og det er =oslo.

 • Marina Andersen

  Hvorfor skal ikke gabi Gabriel få selge blader han er ute i all slags vær fra tidlig til sent og har tre gutter og kone og forsørge så her bør folk gå i seg selv før de dømmer

 • Magni

  Takk for denne – synd du ikke sendte den siste meldinga <3
  Jeg ble iallfall inspirert til å planlegge å kjøpe en julebok til (Trondheimsvarianten, riktignok) av våre lokale Sorgenfri-selgere i bydelen der jeg bor, jeg har alt kjøpt, men den funker som gave. -Og da mener jeg lokale i forhold til hvor jeg møter dem, for hvor de "kommer fra" er strengt tatt fullstendig likegyldig – en hundrings mer i juleinntekt skal jeg fikse.

 • Tor Tinnesand

  Hei. Jeg er selv en av de som selger Er lik Norge. Startet med det i 2011 i Oslo. Men siden 2012 har jeg solgt i Larvik, da jeg er der i fra. Står sammensatt med en som selger Folk er folk der og vi har vært på samme kjøpesenter noen år nå. Og vil bare få si til de med fordommer mot romfolk, at gi de en kjanks. For mange av de er faktisk veldig hyggelige og bra mennesker. Han jeg står sammensatt med er alttid høffelig og hjelpsom. Han deler roøy med meg, han har lånt meg penger i dårlige tider og vi har en fint forhold hvor vi faktisk hjelper hverandre. Så uansett om det jo finnes råttne epler blant de, så er det ikke mer en riktig at de også får en fear og mennskelig behandling de også. Så tenk litt over åssen dere behandler de i deres møte med de. Alle fortjener å bli behandlet med respekt .

 • Trine Elisabeth Gundersen

  Du burde sendt meldingen…..

  Hadde det vært jeg som hadde vært mottaker av den, så hadde jeg blitt flau og lei meg over at jeg overhodet hadde skrevet den første meldingen…der jeg rett og slett tedde meg som en rasist.

  Det er dessverre slik at endel mennesker ikke eier skam i livet, og tillater seg å si hva som helst…uten filter.
  Det er så man lurer på om det de sier/skriver passerer innom hjernen overhodet.

  Jeg synes du var svær som faktisk gav et høflig og svært oppklarende svar.

  Kjøper =Oslo hver gang jeg er i hovedstaden. Betaler som regel det dobbelte av hva de skal ha.

  Ha en riktig god jul ⚘❤

 • Ellen Honne

  Jeg har hatt fornøyelsen av å kjøpe blad av Gabriel, en strålende hyggelig fyr! Kjøper gjerne av han igjen, håper jeg treffer ham med bladene ved en seinere anledning.

 • Ellen Halvorsen

  Jeg vil ikke støtte bladet hvis det selges av rom folk eller mennesker som snakker dårlig norsk. Jeg støtter først og fremst Norges egene narkomane. Eller norske statsborgere. Hvis ikke kunne man like gjerne støtte rom magasinet. Aldri verden om jeg støttet de.

  • christoffer

   så kriteriene dine er at man er hvit og norsk? du høres ut som det jeg innisuerer ja

  • Bjørn-Arne Connolly

   Stakkars fattige du… og forresten.. språk er komplisert, selv for de som kritiserer andre… God Jul…

  • M

   Kanskje Petter uteligger kan lage en kampanje om romfolket også slik at selv de minst oppegående kan lære seg at de også er mennesker

  • Dahvid Nelsen

   Er jo betre at de selger eit flott og fint blad enn at dei gjær noko kriminelt. Du velger sjølv
   kven du kjøper frå. Så viss du ikkje vil kjøpe av rom folk trenger du ikkje kjøpe frå Gabriell eller andre utenlandske. Så kvifor skjærer du alle over en kam. ? Fordi nokre få gjær noko kriminelt så betyr det ikkje at alle gjær det… Sier du at alle muslimer er terrorister også da eller ?

   God Jòl

  • Cathrine James

   Medmenneskelighet og nestekjærlighet er noe jeg er stolt av. Ærlig arbeid og god vilje til å gjøre rett for seg er en kvalitet jeg liker. Hudfarge eller bakgrunn gir meg aldri rett til å dømme andre, hva de gjør i dag betyr mest. Å dømme uten å vite er å gå med skylapper og sette seg selv høyt på en pidestall. Jeg vil kaste ut de som ikke oppfører seg men ønsker velkommen til alle ærlige herlige kunnskapsrike mennesker fra hele verden, også de som nå forsøker å gjøre rett for seg selv om starten ble feil. Og gir de så gjerne en sjanse❤️ Den dagen du selv står i en knipe går jeg utfra at du tar i mot hjelp fra den som tilbyr, kanskje en av de du dømmer her er den som gir deg hjelp, noe å tenke over!!

 • emil bjerkan

  Jeg kjøper ikke alle bladene men har god opplevelse med selgerne. Så lenge jeg møter service instilt hyggelig selger spiller det ingen rolle hvor dem er fra. Har du behov for en hyggelig samtale kan jeg referere til en veldig hyggelig selger på bryn senter, som tar sitt yrke veldig seriøst.

 • Irene Jobe

  Om tiggerne fra Romania begynne å selge Oslo, vil ikke jeg kjøpe det lenger. De narkomane i Oslo har nok problemer med disse folka fra før om de ikke skal ha konkurranse i salget av Oslo også.

 • Kjersti Hjelle

  Fekk kjøpt juleboka av Anniken då eg var i Oslo i helga. Takk for eit hyggeleg møte og god jul til alle i =Oslo

 • Turid Rolstad

  Vi er vel alle likemye verd uansett hvor vi kommer fraBlir veldig lei meg nor jeg hører vordan holdninger mange har

 • Mette Helene Bakken

  Hei,så en artikkel for noen dager siden, der Anniken kunne sende juleboka.Jeg vil så gjerne kjøpe den,men finner ikke igjen artikkelen.
  Mvh Mette på Vinstra i Gudbrandsdalen.

  • Vanja olsen

   Ta kontakt med Anniken Nordengen på Facebook, så ordner hun det! Fiksa for meg Idag! Suuuuper service!!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *