Hvordan kan du bidra?

Den aller enkleste og mest direkte måten å støtte Stiftelsen Erlik og selgerne våre på er å kjøpe magasinet hver måned. Halvparten av det du betaler går direkte til selger, og den andre halvparten sikrer fortsatt drift av magasinet, og dermed arbeidsplassen til magasinselgerne.

Hvis du bor utenfor området hvor magasinet selges, så har du mulighet til å støtte selgerne og Erlik med kroner 100,- (det magasinet koster) ved å sende SMS erlikgave til 2160. Etterpå kan du lese de beste artiklene og intervjuene fra magasinet her på nettsidene våre.

Hvis du spiller Lotto, Extra, Tipping eller andre pengespill hos Norsk Tipping, da kan du bidra gjennom Grasrotandelen. Det koster deg ikke noe ekstra, og 5 % av summen du spiller for vil komme selgerne til gode. Send SMS til 2020 med teksten: GRASROTANDELEN 994249258

Det er også mulig å sette inn en pengegave til selgerne på vår gavekonto: 5082 05 86570, Vippse en gave til #599295, eller opprette en innsamling på Facebook: https://fb.com/fund/erlikoslomagasin/

SMS- og pengegaver bidrar til å gjøre selgernes arbeidsplass hyggeligere og arbeidsdagen deres lettere. Vi kjøper inn sko, klær, soveposer, pledd, mat, kaffe, kakao og saft. Gavene brukes også til sosiale arrangementer som julelunsj eller sommerfest for selgerne.

Mange ønsker å donere brukte klær og sko til selgerne våre. Det er det ofte bruk for, men det er ikke alltid vi har kapasitet og lagerplass til å ta i mot. Derfor er det fint hvis du ringer oss på 23 10 05 09 først, for å høre om vi har mulighet til å ta i mot. Alt tøy må være helt og rent.

Sekker i alle størrelser tar vi i mot med takk, så lenge de er i orden. Det blir ofte en tung last med magasiner for selgerne våre, og gode sekker er en mangelvare.

Klær, sko og sekker kan leveres i salgslokalet i Skippergata mellom 10.00 og 15.00 på ukedager, og 10.30 og 15.00 på lørdager.

Vi får ofte spørsmål fra kantiner og kafeer om levering av overskuddsmat. Det er alltid populært med et godt måltid i løpet av arbeidsdagen. Allikevel er det ikke alltid vi har kapasitet til å ta i mot og servere mat. Ring derfor alltid på forhånd på 23 10 05 09, hvis du har noen godbiter til overs. Som regel passer det bra.

Tusen takk for din hjelp og støtte til Stiftelsen Erlik og gatemagasinet =Oslo/=Norge!

SveinStang