Hvordan kan du bidra?

Den aller enkleste og mest direkte måten å støtte Stiftelsen Erlik og selgerne våre på er å kjøpe magasinet hver måned. Halvparten av det du betaler går direkte til selger, og den andre halvparten sikrer fortsatt drift av magasinet, og dermed arbeidsplassen til magasinselgerne.

Hvis du bor utenfor området hvor magasinet selges, så har du mulighet til å støtte selgerne og Erlik med 100 kroner, altså prisen av ett magasin, ved å sende SMS erlikgave til 2160. Etterpå kan du lese de beste artiklene og intervjuene fra magasinet her på nettsidene våre.

Hvis du spiller Lotto, Extra, Tipping eller andre pengespill hos Norsk Tipping, da kan du bidra gjennom Grasrotandelen. Det koster deg ikke noe ekstra, og 5 prosent av summen du spiller for vil komme selgerne til gode. Send SMS til 2020 med teksten: GRASROTANDELEN 994249258

Det er også mulig å sette inn en pengegave til selgerne på vår gavekonto: 5082 05 86570 eller Vippse en gave til #599295.

Mange ønsker å donere brukte klær og sko til selgerne våre, eller levere mat. Grunnet smittevernsregler har vi dessverre ikke mulighet til å ta imot denne type gaver og donasjoner i øyeblikket.

Tusen takk for din hjelp og støtte til Stiftelsen Erlik og gatemagasinet =Oslo/Erlik!

9 kommentarer

 • Ståle

  Hei! Jeg skulle gjerne kjøpt og støttet juleboka men skal ikke til Oslo på en stund – er det noen mulighet å få sendt i posten? Mvh

 • Solveig

  Har tidligere kjøpt blad ved å sende en kode erlikXXXX til 26606 og følge betalingsanvisningen derfra, men i dag ble jeg bedt om å vippse direkte til selger. Er det vanlig praksis? Isåfall, hvordan vet man at selger er autorisert? På forhånd takk for svar!

 • Gry Jeanette Løvtjernet

  Jeg er ofte og kikker etter mannen på Kongsvinger som jeg har kjøpt blad av. Men jeg ser han ikke mer. Vet dere om det er noen med fast tilholdssted/dager på Kongsvinger? Skulle gjerne vært fast blad-kjøper, og også kjøpe juleboka.

 • Linn Therese

  Hei,

  Jeg lurer på om man kan vippse penger til bestemte selgere? Det er snakk om samme mann som nevnt over, en utrolig vennlig svaksynt franskmann, som ofte er å finne ved inngangen til Tøyen t-bane.

  • Aina Kristiansen

   Hei, og takk for henvendelsen din. Så hyggelig å høre at du har hatt et fint møte med en av våre selgere. Jeg har sendt deg en e-post.

   Aina

 • Joacim Ursteg

  Hei, jeg traff en hyggelig, noe svaksynt franskmann som solgte meg et blad for et par dager siden.
  Jeg skulle gjerne hilst på han igjen.
  Kan jeg identifisere han ved hjelp av info fra salget?

  Mvh Joacim Ursteg

  • Aina Kristiansen

   Hei, Joacim. Veldig fint å høre at du hadde et hyggelig møte med en av våre selgere. Jeg sendte deg en e-post, så sjekk eventuelt i spam om du ikke ser den.

   Aina

   • Monica Overman

    Lurte på om det var mulig å få sendt en penge gave som er til meg på det knto nr:50820586570. Mvh Monica Overman

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *