Hvordan kan du bidra?

Den aller enkleste og mest direkte måten å støtte Stiftelsen Erlik og selgerne våre på er å kjøpe magasinet hver måned. Halvparten av det du betaler går direkte til selger, og den andre halvparten sikrer fortsatt drift av magasinet, og dermed arbeidsplassen til magasinselgerne.

Hvis du bor utenfor området hvor magasinet selges, så har du mulighet til å støtte selgerne og Erlik med kroner 100,- (det magasinet koster) ved å sende SMS erlikgave til 2160. Etterpå kan du lese de beste artiklene og intervjuene fra magasinet her på nettsidene våre.

Hvis du spiller Lotto, Extra, Tipping eller andre pengespill hos Norsk Tipping, da kan du bidra gjennom Grasrotandelen. Det koster deg ikke noe ekstra, og 5 % av summen du spiller for vil komme selgerne til gode. Send SMS til 2020 med teksten: GRASROTANDELEN 994249258

Det er også mulig å sette inn en pengegave til selgerne på vår gavekonto: 5082 05 86570 eller Vippse en gave til #599295

Mange ønsker å donere brukte klær og sko til selgerne våre, eller levere mat. Grunnet smittevernsregler har vi dessverre ikke mulighet til å ta imot denne type gaver og donasjoner i øyeblikket.

Tusen takk for din hjelp og støtte til Stiftelsen Erlik og gatemagasinet =Oslo/=Norge!

SveinStang