Kari Bu (foto: Tommy Strømmen)" />

4 kommentarer

 • Odd Jarle Steinmoen

  Det er trist at en regjering gjør sånt mot en som prøver å hjelpe,det samma skjede med min doktor da jeg var 22 år til 24år, jeg kom rett fra fengsel og søkte hjelpe hos en ukjent dr.for meg på nesøya. Jeg fikk med resept fra fengselet pp B preparat, men noen dager etter var jo di spist opp og legen min sjekka om jeg snakka sant,alt ok. Han ga meg 7 ketogan – 7 valium- 4 rohypnol om dagen. Og jeg fungerte,kom i jobb og hadde det ok. Januar 1990 skulle jeg bestille nye medesiner, beklager sa han jeg har mistet lisensen min så jeg kan ikke hjelpe deg lenger og jeg kommer til og slutte da jeg ikke kan hjelpe “dere” lenger. Og han slutta. En honør til dr. Per Bradly, Rykkinn. Trist, da flytta jeg fra oslo og helvete begynte igjen, apoteket fikk besøk på natta av meg noen uker senere, triste greier men jeg har overlevd men ikke pga. staten.

 • Grethe Holmberg

  Mange som nå ikke klarer seg like bra lenger. Dr.Aspelin har bare gjort det andre leger også må begynne å tenke litt utenfor boksen, få åpnet øynene deres istedenfor. Kommer aldri til å få en så flink og hjelpsom lege som er vilje til å følge oss pasinter så godt.

 • Lillian Hallén

  La oss endelig håpe Stig Asplin får tilbake retten til å medisinere rusavhengige, de rusavhengige trenger leger som ham – personer som tar dem på alvor, som følger dem opp og ikke bare sitter bak et skrivebord!

  Det er vanskelig nok i dagens samfunn å få hjelp, nå må leger som Stig Asplin – som virkelig bryr seg om de som faller utenfor – få rammer til å kunne fortsette sitt arbeid!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *