Kari Bu og Dimitri (foto)" />

5 kommentarer

 • Cato Andrè Pettersen

  Jeg må si det som jeg har opplevd det, Kjell, er en som har stå på hummør, får det til og ønskes med dette ett rikt liv videre, dette med å kunne ville…. er sterkt, som jeg prøver å si til folk, “vil man, så kan man” Kjell ville, og fikk det til, til ogmed med lite hjelp, det er sterkt, jeg har hjulpet ettpar selv, men som nevnt, man må kunne ville det selv!

 • Malene

  Jeg pleier ikke vanligvis å kommentere på disse sidene. Jeg leser med tilliten om å få en positiv opplevelse og har fått det. Denne gangen følte jeg dog et behov for å dele mine tanker. Jeg blir, med ovenstående innlegg, redd at leserne skal få en følelse av at inneliggende behandling ikke har effekt og at ruskonsulenter er mennesker som ikke bryr seg om klientene sine. Jeg har en jobb som gir meg førstehåndskunnskap til begge sider og kan med hånden på hjertet si at dette ikke er tilfellet. Jeg følger erlik med stor interesse og forstår at de refererer brukernes synspunkter. Samtidig tenker jeg at erlik må være klar over at tilhørerskaren er allsidig og dermed er det og en generell risiko for både fordommer og økt avstand mellom behandling og de som trenger dette. Og det er vi sikkert enige om er uheldig.

 • Arnfinn fossen

  Dette er en kar som yter service, alltid sier hei og ha en god dag ,når jeg handlet på butikken på Gol. Ønsker ham all lykke i fremtiden,stå på lev livet.

 • Rikke Eriksen (=Oslo-selger og bekjent av KJELL)

  Stå på Kjell.. at du har foretnings-sans har jeg visst lenge.. og jeg har fulgt fin vei opp og frem – med glede.. du fortjener følelsen av å få til å reise deg og mestring. Du r en topp kar som alltid vil ha en plass k hjertet mitt.. vika-gjengen (vi som var I den da den eksisterte) er folk som var min familie I flere år.. og hadde jeg ikke hatt dere på den tiden vet jeg ikke hvor jeg hadde vært

  Er jo på vei opp og frem jeg og.. fått uføretrygd da angsten hindrer meg I å ha jobb – fordi jeg ikke vil love mer enn jeg kan love, og det dessverre er vanskelig å finne en jobb som kan ta de ekstra-hensyn jeg trenger. Men har min egen leilighet og hund. Kontakt med familien (ikke Vika-familien – min familie) og klarer gradvis krabbe avstedkomme oppover bakken. Stor respekt til deg Kjell. ..

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *