Kari Bu og Dimitri (foto)" />

2 kommentarer

 • Ole Å. Langeland

  Jeg synes dette som står er interessant. Men jeg reagerer på begrepsbruken. “Under kommunismen…. var det slik og slik…..heter det her. Ingen land har nådd et kommunistisk utviklingsnivå, selv om de var ledet av kommunistiske ledere/partier. “Under realsosialismen” ville jeg ha skrevet.

 • Gunnar Torgersen

  Ja det er riktig at romfolket hadde jobb før revolusjonen,men det skyldes at alle var tvunget til å
  ha en jobb,ellers ville de havne i fengsel.Men når systemet ble styrtet,var romfolket de første som
  forlot jobbene sine og mange av dem begynte å å reise til Vesten for å dyrke sin egentlige kultur som
  å finne skrot som kunne selges samt tigging og litt snuskeri.
  Dette kjenner jeg godt til gjennom mitt nød arbeid i over 27 år i Romania.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *