Kari Bu (illustrert av Tommas Leikvangmoen)" />

3 kommentarer

 • Jeanine Horntvedt

  Jeg merker meg stort det følgende fra artikelen: “Før traff du en sosialkurator på sosialkontoret. I dag treffer du en saksbehandler i NAV. Endringen ligger ikke bare i språket. Sosialt arbeid har lav prioritet i NAV. Det viser doktoravhandlingen til Anita Røysum fra 2012. Kommunalt ansatte sosionomer får ikke jobbe etter yrkesetikken de er opplært i. Statsansatte byråkrater setter standarden i etaten.” (sitat slutt)

  Hva da “får ikke”! Hvem i all verden er det som tillater “statsansatte byråkrater” å bryte med både lov- etikk og regelverk via en slik absurd ansvarsfraskrivelse eller/og snu ryggen til denne makabre forvaltningskriminaliteten – og like viktig: Hvorfor kommer lovbryterene unna med det?!

  Jeg siterer et lite utdrag fra to poster jeg har skrevet med særdeles relevant informasjon vedrørende det sterkt villedende mantraet om at “tilstandene bare er slik”!:

  «Politiske føringer» meg midt i ryggen! Kujoners sutteklut!:

  “Martinsen skulle – i likhet med figuren i art. tidligere omtalt i følgende post: «Navansatt innrømmer lov- etikk og regelbrudd offentlig, uten å ta ansvar!» – ha vært politianmeldt, der hun tilsynelatende tanketomt omfavner Rapporten i stedet for å belyse LOVENS fremme hva gjelder udugeligheters virke og skadevoldning slik hun som sosialarbeider plikter å gjøre som eneste anstendige valg når hun får slippe til i riksdekkende media!”

  https://sommer17.wordpress.com/2016/12/31/politiske-foringer-meg-midt-i-ryggen-kujoners-sutteklut/

  Den enkelte Navansatte skal personlig stilles til ansvar for egen praksis!

  Det er både tarvelig og holdningsløst og forsøke å dekke over de ansattes bevisste ignorering av lov, etikk og regelverk når de indirekte og konsekvensfritt massakrerer hjelpetrengende borgere via fornuftsstridige vedtak med å skylde på «Systemet»!

  Det gir overhodet ingen mening.

  Hvem er «Systemet»?

  Det er MENNESKER som virker i den store diffuse sfæren som det så overlagt manipulerende henvises til, og det er disse som begår graverende straffbare handlinger – ustraffet! (…)

  https://sommer17.wordpress.com/2016/11/29/navansatt-innrommer-lov-etikk-og-regelbrudd-offentlig-uten-a-ta-ansvar/

  Merkelig er det at e-post adressen til seniorrådgiver Arne Klyve ikke står oppført under “ledelse” ved Bergenklinikkene, jeg får ikke tak på ham.:

  https://bergensklinikkene.com/kontakt-oss/kontakt-ledelsen/

  Bachelor i Kultur- og samfunnsfag (UIO) Jeanine Horntvedt

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *