fortalt til Petter Lønningen" />

3 kommentarer

  • Tor Blaha

    Vi er stolt av Morten, han har vært elev på Trappen Motiveringssenter i Bergen og fulgt opplegget over tid. I dag er han en ressurs og motivautor for Trappen, og alle er stolt av ham. Og hans tekster i sangene hans er sterke og riktige.

  • Ingvild Tronvik

    En så god og nærende historie!!! Jeg sliter ikke med rus, men store psykiske utfordringer, og har også hatt noen av diagnose/sykdomserfaringene dine. Blir så lykkelig av slike fortellinger som den du deler. Med bakkekontakt og håp. Du ville vært en jeg så opp til, om jeg møtte deg. Du er en jeg ser opp til nå. Du gir helt tydelig masse (!) til samfunnet. Det måles ikke akkurat bare i penger… Men i innhold og hvor mye et hjerte føler seg viktig. Du fylte opp mitt nå. Takk!! ♥️♥️♥️

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *