Arild Knutsen (foto: Grete Olsen)" />

2 kommentarer

  • Terje

    Et veldig reflektert innlegg om førerkort for oss rusavhengige. Aktuelt tema hele veien. Jeg opplever også at det kun blir verre for de som fortsatt er aktive. Bærum lAR har raknet i begge ender. Selv trapper jeg meg ut av LAR.

  • Eline Johansson

    Har opplevd det samme. Ble fratatt sertifikat med begrunnelse at det ikke var forenlig å inneha sertifikat og være innlagt på institusjon for behandling av psykiske lidelser/ overforbruk av alkohol. Hadde jeg visst dette i forkant, hadde jeg ALDRI søkt innleggelse! Det er forøvrig krav om rene Peth-prøver i 6 mnd for å få sertifikat tilbake for et år av gangen i tre år. Dersom kravene om rene prøver da er oppfylt, vurderes det om man kan få det tilbake permanent. Tror detkun er Pet-prøver som blir godkjent pr idag vedr førerkort.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *