Kari Bu (foto: Dimitri)" />

Én kommentar

  • Espen Carlsen

    #narkomane# ER vanlige folk. Noen synes det bare mer på utad enn andre igjen. Jeg begynte å deale med forbudte stoffer i slottsparken som 14 åring. Nå er jeg 53 og er i lar KUN fordi de endelig gir meg benzo. Hvis ikke hadde jeg vært like langt. Uansett… Narkomane…. Gud som jeg hater det ordet…. ER mennesker de også. Det er like mange skjebner rundt selve misbruks-situasjonen som det er brukere av illegale stoffer. Jeg personlig blir ikke dømt nord og ned fordi jeg ser veldig oppegående ut. Men man må slutte med å dømme folk etter utseende… Klær… Gange…. Osv. Jeg har solgt til direktører i Hydro…. Nav ansatte…. Fengselsbetjent……. Ssb forteller at det hver dag kjører 600 000 norske bilister rundt rusa på foreskrevne medikamenter…. Og det reelle tallet er garantert høyere. Det var nå en ting. Poenget mitt var: narkomane er mennesker de også. Ha en fin dag. Mvh Espen Carlsen

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *