Arild Knutsen (foto: Kari Bu)" />

4 kommentarer

 • Gardar Andreassen

  Jeg er amfetamin avhengig å har ikke ADHD. Jeg vil si at de som har ADHD får medikamenter i bøtte og spann. Da dette blir vedtatt så mener jeg at det burde vedtas utdeling til personer som meg nemlig en speed/amf avhengig som kan få utdeling av farmasi amf slik at brukeren slipper å gå i det kriminelle miljøet for å skaffe seg noe å gå på.

  • finn egil z freedom-hmeren

   heia ja jeg vil gjerne kunne få utlevert amfetamin som andre med subutex/metadon å slippe det heksejaget etter amf som nå!!! slippe å måtte gå på frimat for å få mat å slippe å kjøre i seg alle di stoffene illegalt amf inneholder!! ett under at man lever i det hele tatt!!! jeg er 47 å brukt/skyt amf i 24 av disse!! halve livet altså!! så vet litt om hva jeg snakker om!!!

 • Jørgen R Innbjør

  Bra innlegg. Vi må få mer oppmerksomhet rundt dette nye fenomenet, dette mener jeg ironisk, slik har det vært siden folk oppfant hvordan man laget alkohol. Og fant ut at opiater kunne røykes eller innjeseres i årene på kroppen din ” ROP” rus og psykiatri. For min egen del er Det en del stoffer jeg har hatt dårlig erfaringer med. Tar dem igjen, i den tro at det vil gå bra denne gang. Men det gjør det aldri. Bli psykotisk og syk i flere dager. Men ja, ellers har jeg også ADHD, men får ikke behandlet det av leger for de har bestemt hvordan vi reagere og hva man trenger for å komme seg igjennom dagen. Jeg får ikke deksidrin. Fordi jeg går på dolcontine. Det burde være opp til lege og du som pasient som av gjøre hva som er best for deg , dette er svært individuelt i forhold til mengde. Prperat, og når man skal ta det. Jeg får ingen ting av min fast lege. Jeg måtte ut av et system som ikke fungerer. Nemlig spesialithelsevesnet. Det stinker i Norge. Vi får noen samtaler en haug med c preparater. Som gjør deg så flat. Du er hverken glad eller lei deg. Og det er et langt helvete å gå av disse medisin ene. Verre en med heroin, bare det at heroin er så digg. At mann begynner på det igjen. Man går ikke på en smell på c preparater. De har aldri gjort meg noe bra. Bare mere problemer grunn er at det er så mange bivirkninger enn virkninger. Vi får allergi medisiner for søvn. Og Cipralex for å ikke føle noe. Pluss hvordan man kan plutselig bli kastet på gaten når man bor på steder med så mange regler. Dummer du deg ut en gang, noe som heller er regelen enn unntaket, når du prøver bli mindre narkoman,. Så er det rett ut på gaten. Dette må du skrive under på når du flytter inn. Det er mikst fire forskjellige under skrifter msn er nødt til. Ellers kommer mann ikke inn. Så man sitter livredd for å begynne å bruke igjen. Og drit redd for at når det skjer igjen. Som sagt det gjør det alltids. Må du kanskje bo noen måneder på gaten mest de prøver å finne no annet til deg. VI VIL BLI HØRT OG VI VIL BLI SETT. Vi skal avstigmatiseres, å BLI behandlet likt med andre som har en sykdom.!!! Å bli like vannlig som andre sykehus. Før det er vi. Men politikerne ser enn anbrn vei mår det gjelder oss. Og bruk penger på oss. Ikke ta fra oss syke. Det er altid kutt i sykehus enn å få penger til vi som trenger et oppdater behandlings reform!
  Med vennlig hilsen Jørgen Ravnanger Innbjør

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *