Thomas Kjøsnes" />

3 kommentarer

  • Jarle Larsen

    God skrevet og god innsikt i mekanismene som vanlig. Det som forundrer meg er at ikke disse “skribentene” selv forstår at i et land som Norge så er det helt umulig og stoppe denne smugler trafikken fra alle kanter. Det er i hovedsak norske skattebetalere som genererer smuglingen. Jeg er enig med kommentator her som sier at legalisering må til. En avkriminalisering av cannabis slik vi har blitt forespeilet nå opprettholder korrupsjonen og gir oss ikke de samfunnsforandringene som følger med en legalisering.

    Det er opprørende for min del om ikke Stortinget nå er i stand til å komme med noe bedre enn det tullet som nå foreligger. Norske politikere er godt vant, de sparker alltid ballene langt foran seg. Det samme krever nå Erna. Hun fortsetter med udemokratiske uttalelser og sa for en liten stund siden at det blir ikke noen hasj legalisering så lenge hun styrer. En slik uttalelse sier sitt.

  • Tore Wilken Nitter Walaker

    God artikkel som viser kor fånyttes det er å bruke politiets ressursar til å midlertidig redusere tilbodssida av narkotika. Det gir null effekt på tilbodsmengda. Men det gir effekt på prisen: Høgare risiko for smuglarane i å bli tekne, aukar prisen på smuglinga og dermed varene. Skadelidande vert dei som er brukarar i siste instans, som finansierar sitt forbruk anten via kriminalitet eller også delvis frå offentlege midlar (sosialhjelp) og ellers kanskje ofrar kroppen sin for å betale for rusen dei føler dei må ha. Totalt uansvarleg politikk. Legalisering må til, og offentleg godkjende omsetningsstader må opprettast. Privat produksjon av cannabis tillatast slik at vi kan få kortreiste varer. Dette vil redusere antalet kriminelle smuglarar drastisk.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *